lørdag 1. oktober 2011

125 sjeldne bilder av berømte personerJa, på denne siden er det akkurat det du får se - 125 bilder av forfattere, skuespillere, statsledere, musikere og kunstnere. Et knippe av bildene er private, mange mildt sagt kuriøse, og flere av dem er rett og slett noen reale blinkskudd. En lite fotohistorisk begivenhet. Intet mer, intet mindre.
Blant annet får du se Marilyn Monroe, Elvis Presley (med sin far), Bonnie og Clyde, Kurt Cobain, Ernest Hemingway, Twiggy, Che Guevara, Kurt Wonnegut og Salvador Dali i uvante, morsomme og avslappede situasjoner. Og ikke minst en smilende Audrey Hepburn som gir alkohol til sitt medbragte rådyr (!).

Og undrer du på hvem den søte lille babyen på bildet er?
Tenk liten mustasje, temperament og tusener på tusener av menneskeliv på samvittigheten.
Korrekt. Det er ingen ringere enn Adolf Hitler.
Og smukkasen nedenfor?George Clooney

5 kommentarer:

Unknown sa...

Kjente straks igjen Adolf, men absolutt ikke Clooney. Mest overrasket over Charles Manson, som ser ut til å ha vært en veltilpasset ung mann i sin tid.

Sjeldnere enn sorte svaner sa...

Adolf-bildet hadde jeg sett før, og nå som jeg vet, ser jeg Clooney på bildet. Ellers liker jeg godt bildet av Sophia Loren i Disneyland, Clark Gable i poserende og grublende positur, og bildene av både Brando og Monroe. Bildet av en ung Isaksen med hatt hadde passet inn.

Sjeldnere enn sorte svaner sa...

Isaksen! Gjør noe med de hersens innstillingene på bloggen din - jeg får ikke kommentert. Ikke at jeg har noe vettugt på hjertet, men ...

Unknown sa...

Skjønner ikke hva jeg kan gjøre med de hersens! Andre folk kommenterer jo. Kanskje det er din innstilling det er noe i veien med ?

Sjeldnere enn sorte svaner sa...

Hersens hirse! Min innstilling til omverdenen er ... simpelthen plettfri!
Hilsen den enfoldige hyrde.