fredag 19. juni 2009

Dagens fangst


Aksel Sandemose - En flyktning krysser sitt spor.
Doris Lessing - Sommeren før mørket.

Om Lessing aner jeg ingenting, det er simpelthen bare et navn som dukker opp her og der på diverse blogger. Nå skal jeg gjøre min borgerplikt, lese henne.
Sandemose, derimot, vet jeg er en artig kar.

6 kommentarer:

Lena sa...

Snublet innom bloggen din via Knirk, og ser at vi har en felles favorittforfatter, nemlig Pollestad. Dermed følte jeg meg forpliktet til å legge igjen en liten hilsen!
Morsom blogg du har, har sansen for riksmål, men skriver bokmål selv, riksmål blir litt fjernt for en langt utpå bondelandet - føler jeg...
God søndag!

Sjeldnere enn sorte svaner sa...

Så hyggelig at du snublet innom og falt for meg da, Lena. Da jeg gikk på ungdomsskolen, falt jeg og slo meg selv til ridder. Adelig, men idiotisk, har jeg vært siden.
Og jeg har akkurat kikket på din blogg; meget hyggelig lesning og en god del felles referanser, ser det ut til. De vil herved føres opp på min bloggliste. Forvent mitt nydelige nærvær rett som det er! (Og idag gikk jeg til anskaffelse av "A room with a view - herlig, ikke sant?).
Nyt dagen og fyll magen.
Eders ærbødigst, Sir Svane.

Lille søster sa...

Flott fangst! Håper du liker Lessingboka.

Dipsolitteraten sa...

"Hvordan har Dem det"? Har Svane-bloggen tatt sommerferie allerede?

Sjeldnere enn sorte svaner sa...

Neida. Ikke sommerferie riktig ennå, men befinner meg i en tilstand hvor feberfantasier rir meg som en fordrukken mare; dessuten er det sol og varmt i Norge for tiden. Det bør nytes. Men jeg lever. Det har jeg tenkt til å gjøre en god stund til.

Dipsolitteraten sa...

Jeg har også bestemt meg for å leve en god stund til. Er det ikke bra at vi har planene klare!

Jeg bestilte forresten Geelmuydens Reisebrev idag, grunnet Deres anbefaling.